2 Şubat 2009 Pazartesi

KONFERANSA DAVET

31 ocak cumartesi gunu Eskişehir arıcılar birlik başkanı Yusuf Çengel arkadaşımızı ziyarete gittim.içeride kalabalık bir ortam vardı,toplantı zannettim önce ama başkan yo diyerek beni rakhatlattı.Arıcı arkadaşların gunluk rutın olarak her zaman yaptıkları zıyaretlerden biriymiş.

Kısa bir tanışmadan sonra,prof dr.Muhsin Dogaroglu hocamın Bozüyük te konferans verecegını ,o gün Eskişehirli arıcı arkadaşlardan dınlemek istiyen varsa gelebileceklerini,Bozüyük te misafir etmekten memnun olacagımızı söyliyerek ayrıldım.(fotograf makinamı yanımda götürmeme rahmen arabada unutmuştum,bu fotografı H.Bilen arkadaşımızın albümünden istiyerek kullandım)

Başkan olaya çok samimi yaklaştı,duyuracagını ve muhakkat katılacaklarını ifade etti,birbirimize tekrar işallah görüşürüz diyerek ayrıldık.



Eskişehir' gidilirde H.bilen,Y.Gürbüz ve Birol arkadaşımız zıyaret edılmezmi.telefon konuşmasından sonra bulundukları yeri tarif ettiler aynen biraz sonra oradaydım.

İçeri girer girmez bi çalışmaki sormayın,hani fabrikalardaki bant sistemi varya o aklıma geldi.bir bant ları eksikti.bir kişi yanların çıvılerini çakıyo birisi alt çıtayı.bir diyeri üst çitayı.bu arkadaşlar kış yumagı falan tanımıyorlar anladıgım kadarıyla.Allah nazardan korusun bu çalışmayı.

Çaylar içildi davet yapıldı ve benim bir tasarım olan altlık hakkında bilgilerini alıp, arı muhabbetlerınden sonra ,baktım işlerınden oluyorlar benim yüzümdem.

Hoşçakalın dıyerek ayrıldım.

3 yorum:

muratakın dedi ki...

Sadettin Bey:
Tam ekip gitmişsiniz başkanın iyi karşılayacağı kesin.
Başkan yeniliklere sıcak bakan birisidir.iyi olan herşeyin ucundan tutar.
çok eskiden bilirim onu.

Hayyam dedi ki...

bir çekiçte sizin elinize verildiğini düşünmüştüm ama olmamış

BOZÜYÜKLÜ ARICI dedi ki...

Valla çekiçi aldım hayyam bey,ama benim baş parmaklar arızalı,çivileri tutamadım .
kendi işlerimi yapmak için hava tabancası almak ıstıyorum,araştırma yapıyorum bu günlerde.

Oraya gidilirde çivi çakılmazmı,işallah başka bir gün.